Get your own Digital Clock

31 May 2011

Asmara 2

sedih. sedih. sedih. maka, berakhirlah citer Asmara 2 kat tv3.. cter tue bersiri.. leeya rase nie la cter melayu yg quite best antara sumer2 yg leeya penah tgk sebelom nieh.. Ending dier sangat-sangat lah sedey.. leeya overview cket ekh cter die.. 


ade sorang laki nie bname Asmara. Asmara dah bkahwen dgn Zaliya and mpunyai seorang anak bernama Adam. tp, pkahwinan diorang d aturkan xclap leeya. tbe2, c Zaliya nie koma. xtau la xcident ke ape. ayah Zaliya gtau Asmara yg Zaliya dah meninggal sbb doctor ckp Zaliya xder hrapan nak sembuh. so, Asmara pon ambik keputusan and kahwin dgn Melati untuk jage Adam. di pendekkan cter, Asmara finally tau yang Zaliya still hidup. disebabkan dy penah janji dengan Melati yg die xkan balik pada Zaliya evnthough Zaliya still hdop, die trpakse tipu Melati yg Zaliya memang dah mati.. die terpakse lepaskan Zaliya wlaupun still cintekan Zaliya..

akhirulkalam, moral value daripada cter tue is jodoh pertemuan di tangan tuhan.. wlaupon diorang sayang and cinta sangat2 kat orang tu, diorang terpaksa berkorban and berpisah.. buat lah mcm mne skalipon, if Allah kate xde jodoh, means, kite tak akan boleh memilikinyer.. 

~THE END~

Finally...

Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia sumer.. 

finally, akhirnye, leeya dapat jugak bernafas dgn lega.. before this, tak tau knape leeya punye blog buat hal.. xboley nmpak dier punyer layout, now leeya dah tuka layout baru.. cantik x cantik x?? perasan skejap.. hehehe.. hope korang sumer pon nmpak la jugak ek layout leeya yang baru nih.. bukan niat nak menunjuk, tp just nak tau korang nmpak or just nmpak blank page jek?? kang leeya dok hepy sorang2 pulak mcm kerang busuk.. huhu.. naseb la leeya nie still kuat semangat nak ber-blogging kan.. try la men'cantik'kan belog nieyh.. wlaupun x sberape, at least, sodap la jugak mate memandang kan..

ok lah kwn2, jom tgk final episod ASMARA 2.. @TV3, 9p.m. LAYANNN.

12 May 2011

Damn Slow!

heyya all.. leeya mintak maap byk3 kat smue blogger yg sudi visit belog leeya and follow leeya.. tah nape, sejak aritu, intenet nie jd slow + lembab sgt3.. insyaAllah, leeya akan try atasi inconvenience nie.. btw, thanks you all sudi jgak jenguk velog leeya.. insyaAllah, kalu sumer nyer dah okay, leeya akan blogwalking belog2 korg yer.. ape2 pown, support leeya okay! chill... 

XOXO.

03 May 2011

New Look!

assalamualaikum.

wahai sahabat2 yang leeya kasihi sekalian. maafla, leeya baru jek nak mix and match rupe belog leeya nie. bley dikatekan take time jgak la being under construction kan. cantik x cantik x?? or korang still nmpak blank page jek dier punyer background?? maiGod. tue la, dah lame sangat x main tuka2 background and ubahsuai belog. so dah lupe camne cara nyer. dengan ini, leeya merasmikan rupa belog leeya yg baru di edit nie ok. korang kasi la korang punyer pendapat and komen. ntah2, korang xnmpak pape prubahan pon.. instead, blank page jek. fuhh! sabar jer la..

babai.

02 May 2011

Libur Day

hoi2 sumer.. arini 1 may bsamaan dgn Labour Day or  Libur Day.. bunyi nak same jer kan?? maksudnyer kite kene meliburkan diri bsame dgn org tsyg la kan dah public holiday nie.. xkesah la nk enjoy the day with family ker, friends ker.. as long as we can relax our mind and body for a moment.. kan kan???


          so, d kesempatan nie, leeya nak wish kpd semue pkerja2 selamat hari pkerja yeah.. penat lelah anda membanting tulang 4 kerat dalam menyumbangkan tenaga kerja d hargai jgak dgn public holiday nie.. peewwiiiitt!! n kpd pkerja yg kerje nye 'belajar' jer kejenye a.k.a students, happy labour day too.. jgn xsdar diri plak, kiter nie mnumpang cuti jerk.. haha..


         ok lah, jom kwn2 kite g outing! tp fulus xbrape nak ader la plak.. camne nie erk?? landing2 kat katil smbil lyan movie jer la kowt kan.. so boring n lame, leeya!

01 May 2011

Frustrated.

sedih. geram. marah. frust. terkilan.

WHY??

sbb RAQIB terkluar konsert AF9 minggu ke-4. for me, too early kowt dier out. rasenye mcm die ade talent jek. dunno why sangat suke nyanyian dier. at least, bertahan la skitttt lg kan. tp, nak buat camne, bile jari menjadi juri, mcm2 bleh jadi.. btol2 fantasi lah. mcm ade org laen yg lg lyak out.. hu2.. but, never mind. kehidupan mesti d teruskan. still ade lg yg lebey talented mcm HAZAMA, NIFA & LENA.. quite frust gak la tgk psembahan LENA smlm... hope, LENA akn kmbalikan her consistency.. HAZAMA and NIFA sangat2 amazing!

         to RAQIB. nie bru pmulaan utk anda dlm dunia seni. teruskan usaha ok! ;)