Get your own Digital Clock

29 January 2012

The Kids

morning semuaaaaa.. and hepy Sunday! so apa plan hari nie? pegi jalan2? kuar shoping? or pergi kenduri?
o yeaaa! bercakap pasal kenduri! semalam leeya ikot ayah leeya pegi kenduri kat umah sedare mak leeya.. mak leeya tak dapat ikot sebab beliau tak berape sihat. pray for her okay?

leeya yang kuat makan terpakse blakon manjadi sopan santun time makan kat kenduri semlam sebab terserempak dengan anak murid leeya! anak murid? sejak bile pulak leeya jadi cikgu nih. hehe. ade, dalam entry yg lepas2 leeya dah citer PENGALAMAN MENJADI CIKGU sementara nak masuk degree.. kan cuti sangat panjang taun lepas (2011) ? dari bulan may sampai lah bulan september..

mereka keep memandang2 leeya membuatkan leeya rase seperti diva sekejap. Ouch! stop dreaming, leeya! ngeeeee~~~ lepas tue, leeya pon jumpe lah sdare mara, salam bersalaman. jumpe lagi anak murid leeya yang lain. diorang tego leeya, 'TEACHER!!!" and salam dengan leeya. leeya rase sangat sangat sangat terharuuuu..diorang still ingat leeya. FYI, sangat best pengalaman menjadi cikgu.. :D

to all the kids a.k.a my students-teacher wish you best of luck in your future undertakings! ;)

p/s: really miss that moment so much!!!! T_T

27 January 2012

Hello 2012

hye hye sumer..!!! OMG.. is it too late for me to wish hepy new year?? hehe.. it's the end of january already.. im so so so sooryyyy peeps.. i was super duper busy like crazy.. till make it me unable to manage myself anymore.. haha.. scary kan?? apeee kau merepek sorang2 ni leeya? g makang kerepek lah.. huhu.


ok. my wishlist for this year! ape ek..
1. camera DSLR.
2. trip to KOREA.
3. 4 flat.
4.honda JAZZ.

perghhhhhhh!! wishlist dasyat glerrr.. kamoooo masih student leeya. xpyhla nak berangan nak benda yg hebat2 mcm tuh.. shoot for the moon aim for the stars.. x salah kalau nak mengimpikan mcm tuh.. kalau x dapat tunaikan sumer.. 1 or 2 pon dah dikira bersyukur.. yg xboleh capai, kite bawak lah kiter taon depan yer.. =p

FYI, leeya tengah cuti sem nih. 3 weeks je. sangat sekejap okay. bile kat U, mcm xsempat jek nak storyyy moreyyyy dengan u ollss. bz lah. d tambah pula dengan wifi yang sangat sangat sangat SLOW. okay sumer, take care! ;)