Get your own Digital Clock

29 January 2012

The Kids

morning semuaaaaa.. and hepy Sunday! so apa plan hari nie? pegi jalan2? kuar shoping? or pergi kenduri?
o yeaaa! bercakap pasal kenduri! semalam leeya ikot ayah leeya pegi kenduri kat umah sedare mak leeya.. mak leeya tak dapat ikot sebab beliau tak berape sihat. pray for her okay?

leeya yang kuat makan terpakse blakon manjadi sopan santun time makan kat kenduri semlam sebab terserempak dengan anak murid leeya! anak murid? sejak bile pulak leeya jadi cikgu nih. hehe. ade, dalam entry yg lepas2 leeya dah citer PENGALAMAN MENJADI CIKGU sementara nak masuk degree.. kan cuti sangat panjang taun lepas (2011) ? dari bulan may sampai lah bulan september..

mereka keep memandang2 leeya membuatkan leeya rase seperti diva sekejap. Ouch! stop dreaming, leeya! ngeeeee~~~ lepas tue, leeya pon jumpe lah sdare mara, salam bersalaman. jumpe lagi anak murid leeya yang lain. diorang tego leeya, 'TEACHER!!!" and salam dengan leeya. leeya rase sangat sangat sangat terharuuuu..diorang still ingat leeya. FYI, sangat best pengalaman menjadi cikgu.. :D

to all the kids a.k.a my students-teacher wish you best of luck in your future undertakings! ;)

p/s: really miss that moment so much!!!! T_T

2 comments:

  1. syukran... cikgu sandaran jerk.. skrg dah jadik student balik.. ;)

    ReplyDelete