Get your own Digital Clock

03 December 2010

Little kitten

gambar hiasan.. tp they really looked like kitten d ats..

hye all.. alhamdulilah, akhirnya smpai jgak ke hjung mgu.. maka, berakhirlah quiz phy dgn presentation yg related dgn medical tuh.. hehe.. alhamdulillah, smuanya bjalan quite lancar.. actually, bmula arini,
3nov-5nov ade PC Fair kat KLCC.. i wish to pergi.. tp xrmai la plak member yg nk hang out bsame.. msing2 ade hal msing.. huhu.. lgpon, lappy ksayangn aku ni dah complete set dah.. dgn speaker, headset, mouse, cooler pad, lapton skin.. everything in pink color.. wow! superb.. =D.. (hehe. perasan la plak)..

ok, focus2.. actually nk story mory psal incident yg blaku pg td neh.. tyme tuh aku dgn clasmate aku otw nak g clas.. mse tu bru trun tangge dr tgkat ats ke ground floor.. mse kat ground floor tu aku accidentally met with 3 cute, little kitten.. kcikkkk lg.. i guess, mcm bru lahir jek.. yg sekor tu sakit mate.. yg sekor lg tu duk main2.. comel sgt.. mak diorg ntahla ke mne..

tbe2, ank kucing yg tgh bmain tu follow aku n kwn aku dr blakang.. smkin laju lgkah ktorg, smakin laju die blari.. dah la kcik lg, lari pon slow jek.. comel sgt! aku rs sdey n tharu ble kucing tu ekori kmi.. die mcm suke ktorg.. tah2, die ingt ktorg ni mak die ape?? haha..

so, kwn aku suh aku jln laju2 coz tkut kucg tu ikt jauh.. yela, die kan kcik lg.. so, aku pon cpatkanla lgkah aku.. akhirnya, ank kucg tsebut pon xlarat da nk kejar ktorg.. die pn slow kan lgkah n finally stop.. i was so sad ble dgr ank kucg tu mgiau2.. mkin ktorg jauh dgn die, mkin kuat plak bunyi mngiau die tuh.. rse sayu jek tgalkan ank kucg tuh.. mcm ade smthing yg die cube nk ckp or luahkan kt ktorg..

p/s: mood = sedih + sayu + nak menangis (effect drpd klakuan ank kucg yg comel tuh)

2 comments:

  1. omg! comel comel! kalau anat dah lama amek bawak balik

    ReplyDelete
  2. haha.. nk ke anat??
    nti leeya pos ek?? hehe

    ReplyDelete