Get your own Digital Clock

26 June 2011

Ending of Maharaja Lawak

morning all.. ape plan korang pepagi ujung minggu nih ke still membuta?? haha. ok ok. leeya tau entry post kali nie quite lambat. sebabnyer leeya tak berkesempatan lah nak online semalam. buat gapo tah.. huhu


so, leeya nak ucap congrats to SEPAH kerana berjaya menjadi pemenang tempat pertama. leeya memang minat SEPAH pon. tp, leeya tak berape puas hati lah JAMBU dapat tempat terakhir. as for me, NABIL yang patot dapat tempat terakhir. at least, JAMBU tempat yang ke 3 ker. huhu. tapi benda nie kan bergantung kepada pengundi2 sms. so, xbolehla nak buat aper kan.. to JOZAN, congrats jugak u all dapat tempat ke 2..


ape ape pon, to all peserta MAHARAJA LAWAK, keep it up u all punyer work dalam industri hiburan komedi nie yer. bukan senang nak buat bagi orang ketawa. PEACE YA!

No comments:

Post a Comment