Get your own Digital Clock

11 August 2011

Gen-Q!

assalamualaikum semua.. apa khabar? cepat je mase berlalu. dah masuk hari ke-11 kite berpuasa.. mcm mane?? puasa kalian cukup x?? kalau ye, alhamdulillah la yer.. kalau boleh tu, elok jugak kalau kite memperbanyakkan ibadah2 sunat yang lain seperti membaca Al-Quran..


Rase mcm dah lame jer leeya tak online kan?? busy. tak tau ape yg di busykan.. yg pasti leeya x berape nak sempat lah nak bukak belog leeya yang tercintaa ni.. hehe.. ok, back to the topic.


korang penah dengar tak majalah GenQ?? jeng jeng jeng.. atau nama panjang nye, Generasi Al-Quran Kreatif.. buku nie adik beradik majalah solusi lah.. and leeya baru jek beli Isu 1.. majalah keluaran Telaga Biru sdn. bhd. nie sangat2 best and bermanfaat terutama sekali untuk para remaja.. banyak input2 serta persoalan tentang agama yang kite masih musykil yang terdapat dalam majalah nie.. kalau nak tau lebih lanjut, mari lah beli ramai2.. ;)

3 comments:

  1. ye ke..xpe..kang kite tgk2 nnt..hihihi

    ReplyDelete
  2. yup.. bg leeya, the contents really interesting.. and really suitable utk semua org especially remaja.. ;)

    ReplyDelete