Get your own Digital Clock

18 August 2011

Shopping Raya!

assalamualaikum.. begitu cepat sekali masa berlalu.. lebih kurang another less than 2 weeks nak raya.. 

mcm mane? u olls dah buat persiapan raye ke? this is my first year beli baju raya yg   
ready made.. before this, leeya usually tempah je baju raye.. maka, last week, leeya pon pegi lah outing bersama family untuk shopping baju raya lah katakan.. apa yg menyedihkan, leeya gagal beli 1 pun baju raya! korang nak tau x knp? semua baju2 yg ade mostly pattern yg lame.. OMG!.. dahla hrga yg mengcekik darah.. takde langsung perasaan berkenan di hati.. baju taun bilelah agaknye diorang pamerkan.. on that moment, leeya ckp dalam hati.. 
"better takder baju raye rather than beli baju yg mahal + worst".. hehe..

so, tengok lah, maybe.. last2 minute before nak raye lah kot baru leeya nak beli baju raye.. hopefully, diorang keluarkan new stock.. ;)

4 comments:

  1. ouw, saya belom beli lagi..ayooo...

    bz sama kije ar :(

    ReplyDelete
  2. semoga u dapat baju raya yg dicari. i tempah je, sng n puas hati..

    ReplyDelete