Get your own Digital Clock

22 August 2011

panahan air-cond..

hai semua.. salam 1 Malaysia.. hehe.. penat. penat. penat. this is my last week being cikgu ganti.. huhu.. starting tomorrow onwards, the kids gonna have exams.. so quite relax la leeya for this week.. so ape lagi, mengamuk giler lah leeya kat diorang tadi sebab diorang non-stop asyk bcakap.. OMG! so penat layan kanak2.. huhu. maka, dah diorang nak exam esok, leeya pun all out lah memberi hints2 yang bakal masuk dalam exam.. instead of revising back all the techniques on how to answer the questions.. entah la diorang tu ambil perhatian or tak.. biase lah, budak2 kan.. kalau nak harap diorang STUDY kat umah, dah tentu lah never ever..

now, leeya kat staffroom.. rs cool sikit bile kene air-cond nie.. korang nak tau x, bila balik je rumah mesti leeya akn rase super duper penat (without air-cond).. memang air cond sangat2 memberi tenaga and freshen us.. tp, right after keluar je dari staffroom nie terus rase lembik, letih.. huhu.. lapar tu tak rase sangat.. tapi, keletihan tu yg menguasai diri.. chaiyook2 leeya! ;) 

3 comments:

  1. mmg kalau kena air-cond time2 puasa mcm nie akan rasa letih..dia akan keringkan air dalam badan kita....secara slow2 la bukan secara drastik....

    ReplyDelete
  2. aah kan.. die akn absorb air dlm badan kite.. so kena la mnum byk2 air dlm pose nie and kurangkan berjemur bwh air-cond.. hehe.. leeya penah dgr yg kite bleh letak a glass of water so that air cond tue menyerap air kat dlm gelas tu rather than focus untuk absorb air kat dlm bdan kite jer..

    ReplyDelete
  3. Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
    Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

    http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

    ReplyDelete