Get your own Digital Clock

27 November 2010

Handphone slide a.k.a handphone besi

hey all!! nk story nih.. actually aku dah lame sgt2 bkenan dgn hp slides ni.. ari tu my fon yg lame rosak.. so mmg xcited la nak bli hp slide.. g la kdai hp dgn my bro utk mmbeli hp SLIDE yg baru.. haha.. along the journey, my bro asyk tnye, "btol ke nak bli hp slide ni?? xtakot rosak.?? kte kalu ley nak pki bende ni lame.."

aku xpeduli pon ckp abg aku tuh.. mmg dah nekad gle2 nak pki hp slide.. i wish to buy nokia X3.. xmampu nak bli yg mhal.. tp, sesampainye d kdai, aunty kdai tu plak dah psycho aku.. "kalu u nak beli, jgnla beli slide.. cpat rosak maa.."

kurg dr sminit, aku pon brubah fkiran tatkala nmpak hp nokia X2.. cun gak hp neh.. dahla 5.0mp.. peewit.. murah lg dr nokia X3.. so, aku pn mmbeli nye dgn suka hti.. dgn niat, kalu ley nk jge hp ni btol2 biar btahan lame skett.. hehe


nokia X2

so, alkisahnye, smpai skrg la aku xbjaye mmiliki hp slide.. skrg plak dah femes dgn hp blackberry n i-phone.. huhu.. so, ttbe ak mdpt idea utk mnukarkan hp aku dgn Sayang Salju.. hp die slide.. nokia 6600i.. tp, tukar skejap jela.. haha..tanks dear.. dpt jgk aku mrase hp slide nih.. aku slalu usik hp die as hp besi.. haha.. jgn marah.. ape2 pon, aku ttap syg hp aku, nokia X2..

nokia 6600i

-bye bye-

10 comments:

  1. cantik la nokia x2 tu;) berkenan tengok;)

    ReplyDelete
  2. aah.. tu la.. 1st tyme tgk tgk tu dah jtuh hati..
    murah jek.. mse i bought tu rm400..
    tyme tu bru jek released..
    tp sygnye, xde 3G..

    ReplyDelete
  3. kalau dah berjaya beli henpon slide jangan lupa hadiah x2 tu kat aku yer.... =)

    ReplyDelete
  4. haha.. xley2.. syg sgt2 kat hp X2 tu wlpn x ber slide.. hehe..

    ReplyDelete
  5. mcam semart je nokia X2 tuu...dh lame x beli nset baru..wuwuw..

    ReplyDelete
  6. yup2.. smart kan? beli la..
    hehe.. promote lak! =P

    p/s:hurm.. it seemed dat rmai yg bminat dgn my
    x2.. hehe. bangge lak! =D

    ReplyDelete