Get your own Digital Clock

22 July 2011

Kejohanan Olahraga

hai hai semua!

baru lepas tengah tengok pentas kilauan emas ke?? hehe. hari nie leeya still rase letih-letih sikit. sebabnye, last hari rabu dan khamis (semalam), kat sekolah leeya mengajar diadakan kejohanan olahraga tertutup sekolah. disebabkan quite 'last minute planning', kejohanan olahraga tersebut diadakan secara ala kadar jer.. huhu. ape pun, tetap best. sebab setelah berhempas pulas menjayakan program tersebut, today dapat kelulusan cuti peristiwa dari JPN.

leeya ditugaskan di bahagian urusetia. just key in name-name peserta yang terlibat before the event. and mase event, leeya diberikan tugasan sebagai hakim penamat untuk semua acara larian and lompat tinggi. wahhh. dahla leeya tak penah langsung pon lompat-lompat mase sekolah dulu-dulu..

jom layann picca-picca yang sempat leeya grab.. muahaha.


 pasukan rumah tengah warming up. maaf yer, xde lah pulak pasukan rumah merah. huhu. 
(bukan sabotaj okay)

 adik-adik pra sekolah get ready untuk acara sukaneka and SERBUUU!!! kutip gula-gula..

johan keseluruhan adalah rumah BIRU. tahniah yer. sekian.


5 comments:

  1. alalallala...comey ar tgk dak2 bsukan..:)

    ReplyDelete
  2. betol2.. sangat-sangat comel.. tue tak tengok diorg berlari-lari, berguling-guling and tergolek-golek bergusti dengan kwn-kwn lagi.. sangat happening and ceria..

    ReplyDelete
  3. wah! ade lagi acara kutip gula gula. tringat dulu2

    p/s : kecik kecik pndai dah tulis blog. syabas!

    ReplyDelete
  4. sukan oh sukan

    hehe . lame ta tengok bebudak sukan .

    comel je :)

    ReplyDelete
  5. nurulhuda: leeya bkn student kat skola nie lah.. tp leeya jadi guru sandaran kat sekola nie la cyg..

    ini belog saya: aah.. tersangat comel. riang ria jerr.. ;)

    ReplyDelete