Get your own Digital Clock

05 July 2011

Sepetang Bersama Kaseh Pelangy..

hye peeps! 

petang tadi leeya kuar nge date dengan one of leeya punye besties, who is Kaseh Pelangy.. actually, Kaseh Pelangy tue name timangan die larh. hak hak. leeya teman die pegi apply keje kat Watson. actually, few days before, leeya yang ambilkan form tuh untuk die..

tibe2 tadi, sebelom melangkah masuk ke kedai watson tuh, leeya baru nampak iklan banner "temuduga terbuka" ter tempek kat depan kedai tuhh.. leeya dengan kaseh pelangy pon masuk lah untuk bertanye.. rupe2 nyer, kene kasi form tuh je dulu.. 

leeya ade tanye worker kat situ, bile agaknye nak panggil? worker kat situ jawab, "buat mase sekarang still penuh".. frust lah jugak leeya dengar.. macam xberape nak ade harapan jek.. huhu. Kaseh Pelangy nie pon macam leeya lah jugak. nak keje untuk mengisi masa lapang.. yer la, budak degree kan masuk balik bulan 9 nie.. xlarat dah nak memontel kan diri.. hehe.. hope, Kaseh Pelangy ade rezeki lah ekk.. ;)

lepas pegi watson, kitorang pon choww dengan "suzuki swift Kaseh Pelangy.. beliau lah yang drive".ada sedikit auta ye dalam ayat tesebut. hehe. kitorang xsempat nak makan together-gether pon sebab Kaseh Pelangy puasa.. Alhamdulillah.. walaupun tue hanyalah puasa ganti. opssss! ;p

~pen off~

2 comments:

  1. jeles!!!na kua jugak!!kaseh plangy, hope dpt keje..=D

    ReplyDelete